Тиражирование дисков для поддержки параолимпийских лыжников

Сто відсотків життя. Чи відчували ви їх на повну силу?  А якщо б у вас не було обидвох ніг, чи змогли б ви радіти життю та підкорювати нові вершини?

Члену параолімпійській збірної України Євгенію Кравітзу це вдалось. Ставши інвалідом ще в одинадцять років (потяг перерізав йому обидві ноги), він не зламався та не втратив надію на щасливе майбутнє. Твердість духу та гірськолижний спорт надав життю сенс. Як результат, сьогодні Євгеній – лауреат  Національної премії «Гордість країни». За його плечима перемоги на міжнародних змаганнях та участь в Параолімпійських іграх-2010 у Ванкувері. Він став першим гірськолижником, хто представив нашу країну в Європі.

Соціальний проект «100% життя» за підтримки Благодійної організації «Фонд підтримки інвалідного спорту» допомагає  таким же талановитим параолімпійцям, як і Євген. До них приєдналась і компанія  «Сі Ді Копі» – оперативне тиражування дисків, усі види друку та ліцензування дисків формату CD та DVD дисків.

А  саме: зібрати кошти на придбання спеціалізованого гірськолижного обладнання (2 боби) для тренування та навчання спортсменів з обмеженими можливостями. Зазначимо – для того, щоб придбати один боб (гірськолижна конструкція) потрібно зібрати 77 тисяч гривень. Завдяки цьому спортсмени з важкими проблемами спини та ампутацією нижніх кінцівок зможуть спробувати себе у гірськолижному спорті (додаткова інформація на CD та DVD дисках). А підготовка спортсменів-бобістів в Україні забезпечить  лідерство українців серед країн СНД в гірськолижному інвалідному спорті. Та навіть більше – зробить нас першими з перших (зараз на території пострадянського простору немає жодного спортсмена-бобіста).

Ця акція буде тривати до кінця року. Але Святий Миколай приготував подарунки не тільки людям з обмеженими можливостями. В понеділок, 19 грудня, в рамках цього проекту в концертному залі «Крістал Хол» пройде благодійна вечірка «100% life: Christmas Party», присвячена подальшому збору благодійних коштів, які будуть направлені на придбання спортивного обладнання (офіційна підтримка компанії ТОВ «Сі Ді Копі» – оперативне тиражування дисків, уcі види друку та ліцензування дисків формату CD та DVD дисків. Мета компанії – забезпечення тиражування по всіх обласних центрах країни).

Ви зможете насолодитись грандіозною та неординарною шоу-програмою за участю відомих українських музикантів:  гурт  Green Gray, The Вйо, Black Lazer, Trishi, Really Hot та ді-джеїв: DJ Ikiro (переможець конкурсу The best tracks of Ukraine), DJ Vov4ik Puga4off, Анатолий Весклярский (DJ Толя), DJ Katrina, DJ Battle  Костя Корчемный vs Mишукoff.

Також в рамках проекту «100 відсотків життя» у «Крістал Холі» пройде благодійна лотерея, де всі охочі зможуть приєднатися  до акції. Всі гості вечора отримають у подарунок записані диски відомого київського ді-джея Костянтина Мішукова від компанії ТОВ «Сі Ді Копі». Ціль компанії – зробити для своїх клієнтів  оперативне тиражування, ліцензування та всі види друку CD та DVD дисків. Якість друку, запису, тиражування та виготовлення CD та DVD дисків, CD візиток, міні-CD та DVD міні-дисків, Блу Рей дисків, двошарових DVD, двосторонніх DVD дисків для клієнтів компанії гарантована. Доставка здійснюється як у межах Києва, так і по всій Україні.

Компанія «Сі Ді Копі» офіційно приєдналася до соціального проекту та зробила тираж треків на Сd-дисках. Запис та роздрук був зроблений на виробництві компанії. А саме: запис та накатка Сd-дисків, друк листівок до диску, ліцензування дисків. Тобто компанія «Сі Ді Копі» спеціально виготовила  для проекту більше 600 примірників. Для того, щоб гості вечора могли насолоджуватись високоякісним записом модних треків та  змогли відчувати атмосферу вечора у себе вдома.

– Ми зважено приєднались до цього проекту, – додає директор ТОВ «Сі Ді Копі» Руслан Семенченко. – Бо  розуміємо, що це надзвичайно важливий внесок в життя та особистий розвиток спортсменів-параолімпійців. Тому закликаємо інших приєднатися до цього благодійного проекту.


CD Copy > Тиражирование дисков CD DVD > Новости. Все про тиражирование CD DVD дисков › Тиражирование дисков для поддержки параолимпийских лыжников

СиДи Копи: Киев:
с 9:00 до 18:30
(044) 501-13-54
(044) 233-21-72
Днепропетровск:
с 9:00 до 18:00
(056) 767-13-11
Харьков:
(057) 761-05-62
Одесса:
(048) 735-15-72
Львов:
(032) 243-35-80
Донецк
Симферополь
мобильные:
(063) 761-05-62 life:)
(063) 797-23-72 life:)
(095) 431-43-98 МТС
(097) 441-88-10 Киевстар
(094) 843-35-80 Интертелеком
(094) 910-83-11 Интертелеком

требования к мастер-дискам
требования к макетам
Закачать макет
online калькулятор тиражей :: рассчитать тираж CD, DVD

CdCopy – крупная компания, уже не первый год занимающаяся тиражированием дисков, упаковками для дисков. Вы можете заказать тираж дисков CD и DVD в количестве от одной штуки. Производство дисков
небольших тиражей происходит методом дубликации, более крупных – репликации . Представлен большой выбор стандартных упаковок (коробки для CD, коробки для DVD, коробки для mini CD ), а также диджипаков (диджипак CD, диджипак DVD), диджифайлов, картонных конвертов, нестандартной упаковки . Украсить диджипаки можно разнообразными элементами дизайна. Вы можете скачать выкройки упаковок для дисков и сделать нужный макет.
Если Вы заказываете тиражирование дисков для продажи , то необходимо сделать заказ на контрольные марки. Хорошей гарантией сохранности информации является защита от копирования.
 
 
  Русский | Українська
Вернуться на главную
order@cdcopy.com.ua
skype_logo  My statuscdcopymto1
               My statuscdcopyoffice